La Vifo

Hola, sóc la Laura
però molt em coneixeu per La VIFO

 

Sóc dissenyadora gràfica però també joiera, encara que actualment aquesta part la tinc abandonada. Suposo que arran d’aquí em ve que m’agradi tant treballar amb maquetes i amb elements que després puc digitalitzar i finalitzar amb d’ordinador.

M’agrada treballar amb petites empreses i aconseguir desenvolupar una imatge de marca que connecti amb els seus clients, per així millorar els resultats en el seu negoci. Dissenyar una marca única, rellevant i atractiva, perquè guanyin visibilitat i es puguin diferenciar de la competència.

Una de les meves altres passions són els casaments. Així que si et cases, estaré encantada de treballar amb vosaltres per poder dissenyar unes invitacions que parlin de vosaltres i la vostra història.

Si vols estar al dia del que vaig fent et convido que em segueixis al meu Instagram


Hola, soy  Laura
pero muchos me conocéis por La VIFO

 

Soy diseñadora gráfica pero también joyera, aunque actualmente esta parte la tengo abandonada. Supongo que de ahí me viene que me guste tanto trabajar con maquetas y con elementos que después puedo digitalizar y finalizar con ordenador.

Me encanta trabajar con pequeñas empresas y conseguir desarrollar una imagen de marca que conecte con sus clientes, para así mejorar los resultados en su negocio. Diseñar una marca única, relevante y atractiva, para que ganen visibilidad y se puedan diferenciar de la competencia.

Una de mis otras pasiones son las bodas. Así que si te casas, estaré encantada de trabajar con vosotros para poder diseñar unas invitaciones que hablen de vosotros y su historia.

Si quieres estar al día de lo que voy haciendo te invito que me sigas por Instagram